Helium Mining Sverige

Helium Mining Sverige

Hotspot | HNT | HeliumMiningSE

Helium Mining Sverige 🧿

Vad är Helium?

Introduktion

Helium är ett projekt för att bygga ut ”The Peoples Network”. Ett decentraliserat trådlöst nätverk över radiosignaler med räckvidd på flera kilometer, mycket längre än en traditionell Wi-Fi router.

Detta drivs av Helium blockchain, genom en simpel enhet kallad Hotspot placerad i ert hem eller kontor hjälper ni till att utvidga täckningen och i sin tur får ni belöning i HNT Tokens vilket är en kryptovaluta.

Beställa Hotspot Miner

För att börja mine:a HNT Tokens och hjälpa till att bygga ut nätverket krävs en Helium Hotspot.
Nu är det 19st tillverkare av Hotspots som har godkänts av Helium, det är bl.a. Nebra, RAK Wireless, Bobcat, Kerlink, Syncrobit, LongAP, Cal-Chip, FreedomFi, SenseCAP, Linxdot, ClodPi, Pisces, Cotx X3, Controllino och Heltec. Fler är på väg efter de har blivit godkända genom Heliums program.

Använd gärna rabattkoden HeliumMiningSE i kassan för att spara en slant.

Linxdot

Linxdot Hotspot

Controllino

MNTD Goldspot

Panther X

Cotx X3

Nebra

Nebra Hotspot

RAK Wireless

Helium Mining Rak Hotspot

MNTD Blackspot

Bobcat

Bobcat Hotspot

SyncroBit

Nebra UK

Nebra Hotspot

Kerlink

Kerlink Hotspot

LongAP

SenseCAP M1

SyncroBit SP

Syncrobit SP Hotspot

ClodPi BGC-Fi

Pisces P100

Heltec

Dragino

FreedomFi

Beställa Antenner & tillbehör

För er som vill förbättra er miners täckning med uppgraderad antenn för utomhusbruk, säkra upp med åskskydd eller skaffa längre kabel för att kunna positionera er antenn bättre.
Ni är välkomna till att använda rabattkoden HeliumMiningSE i kassan här också.

Rakwireless

Amazon

(En del länkar är sponsrade, det innebär att ni kan få en viss rabatt och vi får en förtjänst på några få procent utan extra kostnad för er. Det kommer i första hand gå till underhåll av gruppen, webb och evt. tävlingar i framtiden. Jag jobbar på att få fram rabatt till er hos alla). 👍

Utforska med Helium Explorer

Investera i HNT Token

Vill ni vara med på Helium projektets utveckling medan ni väntar på en Hotspot? Kanske har ni inte någon plats för tillfället att installera en? Ingen fara, för möjligheten att investera i HNT tillgången behöver man inte mine:a utan den finns även listad officiellt på flera kryptobörser.

Förslagsvis med Crypto.com appen, där kan ni öppna ett konto fritt, handla Helium valutan HNT och även växla till fiat eller till övriga kryptotillgångar. Möjligheten till staking, ett sätt att låsa mynt för belöning finns också. Mer info om detta kan ni läsa här.

Ni förvarar enklast er HNT i Helium appen för IOS eller Android. Det går att skapa ett konto gratis och man kan även överföra till vänner & familj direkt i appen. Var väldigt noga med att spara de 12 orden som genereras vid skapandet av inloggningen.
Ett annat säkert sätt att hantera sina HNTs är genom en Ledger plånbok. Med Helium Ledger Wallet så kan man skicka och ta emot transaktioner. En Ledger Nano X eller S ska vara kompatibla, mer om hur det funkar hittas på Helium Docs.

Happy Helium Mining! 😀

Dagens Helium (HNT) kurs i svenska kr.